WSP „Społem”

Jeśli potrzebujecie w swojej kuchni jednego, uniwersalnego dodatku do potraw, postawcie na ketchup. Podkręci aromat ciepłych dań i zimnych przekąsek. A jeśli spróbujecie Ketchupów Kieleckich od WSP Społem, już nigdy nie zamienicie ich na żadne inne. Bogactwo pomidorowego smaku zrobi swoje. Sprawdźcie, na ile sposobów możecie wykorzystać je w swojej diecie.

Jak karnawał, to koniecznie na bogato. Stoły powinny uginać się pod ciężarem różnorodnych pyszności – aromatycznie przyprawionych i przygotowanych z niecodziennych dodatków. Organizując domówkę zadbajmy o najmniejsze detale tak, aby goście zapamiętali tegoroczne „ostatki” na długo.

Latem chce się zjeść zdrowo i sezonowo. Bo jak nie skorzystać z dobrodziejstwa świeżych warzyw i owoców. Co zrobić, aby wakacyjne dania były lekkie i smakowały tak, jak lubimy najbardziej? Tym razem warto postawić na Majonez Kielecki lekki, który jest uniwersalnym składnikiem warzywnych przekąsek, kanapek i sałatek.

Lato w kuchni kojarzy nam się tylko z jednym – z bogactwem świeżych warzyw i ziół. Dlatego tym razem zachęca się do korzystania z pełni sezonu i połączenia darów natury z aromatycznym Majonezem Kieleckim z czosnkiem. Eksplozja smaków gwarantowana!

WSP Społem rozszerza swoją ofertę o nowy wariant musztardy – Musztardę Kielecką starofrancuską. Nowość przygotowana została na bazie białego wina i grubo mielonych ziaren gorczycy. Dzięki temu, jest w stanie zachwycić podniebienia konsumentów ostrym, ziołowym smakiem.

Na rynku kulinarnym coraz bardziej wyraźny jest trend związany z powrotem do tradycji naszych przodków. Coraz więcej restauracji czy ekspertów kulinarnych wprowadza „zapomniane” smaki i przyprawy do swoich potraw i przepisów. Dla smakoszy szczególnie ciekawe może być połączenie nowoczesnych produktów z niepowtarzalnymi, staropolskimi składnikami. Limitowana edycja Ketchupu Kieleckiego o smaku śliwkowym proponowana przez WSP Społem to idealne połączenie tradycji i nowoczesności – rozwiązanie, które powinno zostać docenione przez koneserów smaku.

Fasola, papryka, kukurydza, pomidory, mięso to składniki charakterystyczne dla kuchni meksykańskiej. Dzięki ich umiejętnemu połączeniu możemy delektować się prawdziwymi daniami Ameryki Łacińskiej. W trakcie gotowania nie może zabraknąć także odpowiednich dodatków np. Sosu Kieleckiego meksykańskiego, który nada wyrazistego smaku i aromatu.

Mielona gorczyca, przyprawy, zioła, oraz ocet wytwarzany w kadziach to składniki popularnej, często wybieranej przez klientów musztardy sarepskiej od WSP Społem. 

Na trwający właśnie okres karnawału Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” poleca Przysmak Świętokrzyski podawany z Sosem Kieleckim.

Na trwający właśnie okres karnawału Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” poleca Przysmak Świętokrzyski podawany z Sosem Kieleckim.

Strony

X