Advertisement

Poradnik Restauratora

„Poradnik Restauratora”, siostrzany tytuł  „Poradnika Handlowca”, również odnosi sukcesy. Okazuje się liderem pod względem znajomości i czytelnictwa wśród miesięczników branży HoReCa. Zapraszamy do lektury wyników badania przeprowadzonego przez Kantar Millward Brown.

25-27 listopada zapraszamy na 3. Światowy Szczyt Szefów Kuchni (Chefs World Summit), który odbędzie się w Monako. Redakcja Poradnika Restauratora już po raz trzeci jest jedynym patronem medialnym z Polski. Specjalnie dla naszych Czytelników przygotowane zostały darmowe pakiety rejestracyjne. Wystarczy wejść na stronę www.chefsworldsummit.com i w rejestracji podać kod PORAD18.

25-27 listopada zapraszamy na 3. Światowy Szczyt Szefów Kuchni (Chefs World Summit), który odbędzie się w Monako. Redakcja Poradnika Restauratora już po raz trzeci jest jedynym patronem medialnym z Polski. Specjalnie dla naszych Czytelników przygotowane zostały darmowe pakiety rejestracyjne. Wystarczy wejść na stronę www.chefsworldsummit.com i w rejestracji podać kod PORAD18.

15 maja br. w poznańskim hotelu Sheraton odbyło się XVI Wiosenne Ogólnopolskie Spotkanie Czołowych Postaci Świata FMCG i HoReCa, podczas którego zostały wręczone Statuetki Hermesa „Poradnika Handlowca” i „Poradnika Restauratora”. W tym roku spotkanie dodatkowo związane było z jubileuszem Wydawnictwa Generalczyk, które – jako firma rodzinna – działa na rynku już od 20 lat.

X

Przeczytaj również