Tego można się dowiedzieć z raportu „Nie marnuj jedzenia 2017”, który na polecenie Federacji Banków Żywności opracował instytut Kantar Millward Brown. Podano w nim też dane, ile procent Polaków wyrzuca żywność oraz to jakie produkty najczęściej trafiają do kosza na śmieci.
Z badań przeprowadzonych przez instytut Millward Brown wynika, że Ukraińców najczęściej przyjmują duże, liczące ponad 250 zatrudnionych osób firmy. W branży handlowej 38,9% pracodawców rozważa rekrutację pracowników ze Wchodu.
„Poradnik Handlowca" po raz kolejny został liderem w badaniach przeprowadzonych przez firmę Nielsen w listopadzie 2013 r. (wyniki badań na naszej stronie internetowej). Wyniki te są dla nas potwierdzeniem, że zarówno treści prezentowane na łamach „Poradnika Handlowca", jak i sposób jego dystrybucji zdały egzamin.
Czy jako właściciel sklepu rozważa Pan/Pani w przyszłości komunikowanie się ze swoimi klientami przy pomocy aplikacji mobilnej umieszczonej w telefonach komórkowych?