Jesteś tutaj

Łaciata rodzina powiększa się.

Z najlepszej śmietanki, bez zagęstników i konserwantów. Lekkie, delikatne o wyrazistym smaku naturalnych dodatków. Takie są serki śmietankowe Łaciate.

– W lipcu na półki sklepowe wprowadziliśmy dwa nowe smaki serków śmietankowych do smarowania: serek Łaciaty z oliwkami oraz serek Łaciaty z łososiem i koperkiem. Połączenie naturalnego kremowego serka z drobnymi kawałkami wędzonego łosia, dopełnione koperkiem to jedno z najbardziej popularnych połączeń kulinarnych. My proponujemy je konsumentom w najwyższej jakości gotowej postaci. Serek Łaciaty z łososiem i koperkiem świetnie sprawdzi się jako baza pełnowartościowej kanapki, dodatek do makaronu lub dip do warzyw świeżych i tych z grilla – mówi Ewa Gromadzka, kierownik marketingu SM MLEKPOL w Grajewie.

Dla wielbicieli smaków krajów południowych, SM MLEKPOL przygotowała serek śmietankowy Łaciaty z oliwkami.

– Serek śmietankowy Łaciaty z zielonymi oliwkami to delikatna kompozycja kremowego serka z wyrazistą oliwkową nutą. Znakomicie sprawdzi się na grzankach, w daniach z makaronu lub jako dodatek do świeżych pomidorów – dodaje Ewa Gromadzka.

Serki śmietankowe Łaciate do smarowania podane są w wygodnym płaskim opakowaniu o pojemności 135 g.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Największe wydarzenie branży spożywczej w Europie i jedno z najważniejszych spotkań jej przedstawicieli odbyło się w Paryżu. Od 21 do 25 października ponad 7200 wystawców prezentowało na targach SIAL produkty oraz innowacyjne rozwiązania dedykowane żywności. Na tak ważnym wydarzeniu nie zabrakło Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol z Grajewa.

Najwyższej klasy mleko połączono ze świeżymi warzywami. Chłodnik warzywny Mlekpol powstaje w Sokółce, sercu Podlasia. To regionalny produkt, nawiązujący swym składem, smakiem i wyglądem do tradycyjnego posiłku kresów wschodnich. 

X