Jesteś tutaj

Cukry pudry Diamant w nowych odsłonach

Idealny cukier puder do wypieków i dekoracji ciast powinien być sypki, słodki i szybko rozpuszczać się we wszelkich masach czy polewach. Taki właśnie jest cukier puder marki Diamant, który od teraz znajdziemy w nowych, atrakcyjnych opakowaniach.

Słodkie ciasta i świąteczne ciasteczka, a także posypki w stylu oprószenia śniegiem przygotujesz, korzystając z cukru pudru Diamant. To także znakomity składnik lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Doskonale sprawdza się do przygotowania lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor. Dzięki cukrom marki Diamant świąteczne wypieki będą idealnie słodkie i pięknie udekorowane.

W szerokim portfolio marki Diamant znajduje się, aż 5 cukrów pudrów, różniących się gramaturą, opakowaniem oraz nutami smakowymi. W nowej, atrakcyjnej odsłonie cukry pudry będzie można kupić w różnej gramaturze: 500 g, 400 g, 250 g oraz różnych opakowaniach np. funkcjonalna tuba, która ułatwia posypywanie ciasta równomierną, jednorodną, śnieżnobiałą warstewką. Dla wielbicieli smakowych cukrów idealny będzie cukier puder z aromatem waniliowym w wygodnym kartoniku 250 g.

Nowe opakowania zyskały wyraźne komunikaty w pastelowych ramkach. Na froncie znajdują się także nowe, atrakcyjne wizualizacje proponowanego podania deseru, z cukrem pudrem.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Idealny cukier puder do wypieków i dekoracji ciast powinien być sypki, słodki i szybko rozpuszczać się we wszelkich masach czy polewach. Taki właśnie jest cukier puder marki Diamant, który od teraz znajdziemy w nowych, atrakcyjnych opakowaniach.

Nieodzowny w każdej kuchni. Doskonały do pieczenia biszkoptów, przyrządzania delikatnych kremów, dekoracji ciast i ciasteczek a także przygotowania lukru i polewy do tortów.

X

Przeczytaj również