Jesteś tutaj

Advertisement

Kontrola Od Pola Do Stołu

Podążając tropem najwyższej jakości zespół Tuby Smaku z Pascalem Brodnickim dotarli do największego producenta indyka w Polsce, by przekonać się co oznacza unikalny proces Od Pola Do Stołu.

Pascal to kucharz z ogromnym doświadczeniem kulinarnym zdobytym m.in. we Francji, gdzie indyk to bardzo popularne i chętnie przyrządzane mięso. W Polsce mięso indycze nie jest jeszcze tak powszechne. Aby dociec dlaczego, obalić  mity oraz przełamać uprzedzenia, Pascal odwiedził należące do Grupy Kapitałowej Indykpol: wylęgarnię indyków, fermy rodzicielskie, wytwórnię pasz oraz laboratorium, a także fermy hodowcy kontraktacyjnego. W kilku odcinkach reportażowych powstał zapis tej podróży, a można ją śledzić na kanale Tuba Smaku. Emisja pierwszego reportażu już 22.08.2018.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Indykpol rozpoczyna kolejny etap kampanii reklamowej. Tym razem będzie ona obejmować, niedawno wprowadzoną na rynek, linię produktów „Samo dobro” bez dodatku konserwantów.

Indykpolki z piersią indyka to smaczne i delikatne parówki, o wysokiej mięsności (84% mięsa z indyka). Idealne na lekki, ciepły posiłek lub jako odżywcza przekąska na zimno. To produkt bezglutenowy, doskonały dla całej rodziny, również dla dzieci. 

X